0 Użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Hmmm opisałbym tak: Jedynie admini i sb mieli szanse zagrać z dziewczynami wiekszość która próbowała wejść na serwer miała bana... tylko tzw "SWOI" mogli zagrać. Jeżeli ktoś nie ma SB lub Admina nie mógł grać i to jest raczej nie fer w stosunku do graczy. Ktoś ciągle gra na owoce a nie dostał Sb bo np. za krótko jest na pokładzie to ma nie grać dla mnie to jest troszkę śmieszne. A najlepsze jest to: że osoby które grał już 1mapkę miały być "kick" a tak nie było. Ale mam nadzieje że reszta grająca pocisnęła dziewczyny Takie moje zdanie...
Nie chce spamować ale blejd ma rację co to za gra jak only admin czy sb a żadnych graczy... Jeżeli było 31slotów (30graczy bez hltv) to 6slotów dla gości. Zostaje nam 24 sloty czyli po 8graczy dla adminów,sb i graczy tylko moich uwag.
Kilka obserwacji z mojej strony jeżeli chodzi o event. Nie chcę, by ktoś to źle odebrał, to po prostu moja opinia jak ja bym to zorganizował, żeby było lepiej.Wydrukował bym sobie 3 listy, jedna z Adminami, druga z Slotowiczami i trzecia z SB. Dajmy na to mecz jest o 20, więc koło 19:45 na serw wbili by Admini którzy mają grac w meczu i oczekiwali by wszyscy na serwie. Następnie po skończeniu mapy, na drugiej mapie na serw wbijali by Slotowicze, i na kolejną mape SB. Na serwie była by jedna osoba które pilnowała by tego, by na serwie były odpowiednie osoby. 1 mapa - admini, 2 mapa sloty, 3 mapa sb. I na każdą z tych 3 grup wyznaczyło by się jedną osobę lidera który dostawał by hasło i dzielił się nim ze swoją grupą. Czyli po skończeniu pierwszej mapy hasło zostało by zmieniane i przekazane osobie odpowiedzialnej za Slotowiczów ta dzieliła by się nim z resztą slotowiczów i wszyscy wbili by na serwa. I tak samo by było po skończeniu drugiej mapy, hasło dostawała by osoba odpowiedzialna za SB i Stali bywalcy by wchodzili na serwa i grali. I na prawdę nie widzę problemu z tym by grac cały czas z hasłem na serwie. Jak kogoś wywali to będzie i tak znał hasło, goście też będą znac hasło.Ja wiem, że Admini powiedzą: jak to? My admini powinniśmy grac ile chcemy, ale mi się wydaje, że powinno być po równo. To co było dziś wyglądało tak, że na serwie grały rózne osoby, slotowicze admini, sb i okazało się, że np. w pewnym momencie na serwie było 3 SB a jakiś z adminów który chciał zagrac nie mógł wbic na serwa. Rozgraniczenie graczy między 3 grupy moim zdaniem ukróciło by chaos i każdy był by zadowolony. Bo niby fakt przed meczem założenie było takie, że wpierw Admini, później sloty, później SB, a w rzeczywistości każdy widział jak było.To tak w skrócie i ogólnie. A szczegóły można by jeszcze dopracowac. I tak jak mówie, to tylko moja opinia, żeby ktoś sobie nie pomyślał, że coś komuś zarzucam.
nie chce mi sie czytac all, ale gg i dolaczcie do fanow facebooka! xD