Wrzesień 04, 2010, 00:19:07

Autor Wątek: Po meczu z TEMPUS MORIENDI.  (Przeczytany 1566 razy)

0 Użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Thunder

• Administrator
  • Generał
Po meczu z TEMPUS MORIENDI.
« dnia: Styczeń 17, 2010, 21:38:11 »
No i jesteśmy już po meczu z Dziewczynami z TEMPUS MORIENDI w składzie:

Piotr"neqs" Lipski - Team Manager
Aleksandra "Fli" Wykowska
Agnieszka "kleo" Socha
Natalia "Kici Kici KotQ" Marciniak
Sylwia "Sylwia" Witoszka
Agnieszka "aGiie"  Błażejczyk

Jak wiadomo, gościły one u nas dzisiaj od godziny 20.15. Zagrały z nami 3 mapy: de_dust2, de_train, de_inferno i de_cbble. Jak zwykle, pomimo zwiększenia ilości slotów na serwerze do 32, nie wszystkim chętnym udało się wejść do gry, mimo szczerych chęci administracji.

W imieniu wszystkich osób, które miały okazję zagrać chcielibyśmy serdecznie podziękować Dziewczynom za poświęcony czas.
Mamy nadzieję, że podobała im się atmosfera na serwerze i że jeszcze nieraz u nas zagoszczą :)

« Ostatnia zmiana: Styczeń 17, 2010, 23:03:35 wysłana przez Thunder »

Offline Szczurek

• Kapral
  • **
Odp: Po meczu z TEMPUS MORIENDI.
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 17, 2010, 21:41:03 »
Już czuje tą fale płaczu :D

Ja powiem tylko tyle: pograłem półtorej mapki, było miło, potem pozegnalem się z dziewczynami, i sam wyszedłem bez pomocy adminów. Dziewczyny okazały się bardzo sympatyczne, zwłaszcza kici kici kotq :) Ogranizacja zaskoczyła mnie na +, wszystko było świetnie zgrane (sorry Tryn że sie pytałem o hasło, ale było tak długo założone że już nie wiedziałem czy czekać czy co).
Żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce...

Online [}Ner0{]

• Major
  • ┌∩┐(◕_◕)┌∩┐
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 17, 2010, 21:42:25 »
No oczywiscie dzięki dzięki
Chcialem podziekowac tez administracji za zoorganizowanie bla bla bla
Również mojej rodzinie podziekować.
Do tego jeszcze podziekowania dla Amx'a za bany dla wielu osob.

Osobiscie jadlem kolacje i ogladalem myszy vs fnatic.

Pozdro ;P

Uczmy się edytować posty... tak szybko znikają
STEAM: mari0us20

Online ManiuuS

• Admin STEAM
  • Pułkownik
« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 17, 2010, 21:44:02 »
Organizacja było świetna, wszystko się udało. No tylko ten szalony amx..

Offline Kira

• Porucznik
  • furiaa!
« Odpowiedź #4 dnia: Styczeń 17, 2010, 21:45:41 »
Dzięki za event ,grało się fajnie ,internet mi szalał ,ale ogólnie było ok.

« Ostatnia zmiana: Styczeń 17, 2010, 22:07:48 wysłana przez Kira »

Offline Combo

• Stały Bywalec
  • Marszałek
  • Mszczą się słabi
« Odpowiedź #5 dnia: Styczeń 17, 2010, 21:46:03 »
Mój drugi event w którym grałem i 2gi raz wbiłem przez Autoconnecta :)

Było mio.. tylko mam pytanie... slotowicz > SB czy SB > slotowicz    ... bo na serwie najpierw widzialem sb niz slot...

Dzieki, fajnie sie gralo :>
"Dziś w nocy samotni płaczą a nadzy marzną"

FragMovie #1

Offline GeTsoN

• Kapitan
  • Edward tez kiedys zamykal
  • Użytkownik jest na liście obserwowanychObserwowany
« Odpowiedź #6 dnia: Styczeń 17, 2010, 21:46:33 »
Hmmm opisałbym tak: Jedynie admini i sb mieli szanse zagrać z dziewczynami wiekszość która próbowała wejść na serwer miała bana... tylko tzw "SWOI" mogli zagrać. Jeżeli ktoś nie ma SB lub Admina nie mógł grać i to jest raczej nie fer w stosunku do graczy. Ktoś ciągle gra na owoce a nie dostał Sb bo np. za krótko jest na pokładzie to ma nie grać dla mnie to jest troszkę śmieszne. A najlepsze jest to: że osoby które grał już 1mapkę miały być "kick" a tak nie było. Ale mam nadzieje że reszta grająca pocisnęła dziewczyny ;) Takie moje zdanie...

Offline blejd

• Pułkownik
« Odpowiedź #7 dnia: Styczeń 17, 2010, 21:47:47 »
Kilka obserwacji z mojej strony jeżeli chodzi o event. Nie chcę, by ktoś to źle odebrał, to po prostu moja opinia jak ja bym to zorganizował, żeby było lepiej.

Wydrukował bym sobie 3 listy, jedna z Adminami, druga z Slotowiczami i trzecia z SB. Dajmy na to mecz jest o 20, więc koło 19:45 na serw wbili by Admini którzy mają grac w meczu i oczekiwali by wszyscy na serwie. Następnie po skończeniu mapy, na drugiej mapie na serw wbijali by Slotowicze, i na kolejną mape SB. Na serwie była by jedna osoba które pilnowała by tego, by na serwie były odpowiednie osoby. 1 mapa - admini, 2 mapa sloty, 3 mapa sb.

I na każdą z tych 3 grup wyznaczyło by się jedną osobę lidera który dostawał by hasło i dzielił się nim ze swoją grupą. Czyli po skończeniu pierwszej mapy hasło zostało by zmieniane i przekazane osobie odpowiedzialnej za Slotowiczów ta dzieliła by się nim z resztą slotowiczów i wszyscy wbili by na serwa. I tak samo by było po skończeniu drugiej mapy, hasło dostawała by osoba odpowiedzialna za SB i Stali bywalcy by wchodzili na serwa i grali. I na prawdę nie widzę problemu z tym by grac cały czas z hasłem na serwie. Jak kogoś wywali to będzie i tak znał hasło, goście też będą znac hasło.

Ja wiem, że Admini powiedzą: jak to? My admini powinniśmy grac ile chcemy, ale mi się wydaje, że powinno być po równo. To co było dziś wyglądało tak, że na serwie grały rózne osoby, slotowicze admini, sb i okazało się, że np. w pewnym momencie na serwie było 3 SB a jakiś z adminów który chciał zagrac nie mógł wbic na serwa. Rozgraniczenie graczy między 3 grupy moim zdaniem ukróciło by chaos i każdy był by zadowolony. Bo niby fakt przed meczem założenie było takie, że wpierw Admini, później sloty, później SB, a w rzeczywistości każdy widział jak było.

To tak w skrócie i ogólnie. A szczegóły można by jeszcze dopracowac. I tak jak mówie, to tylko moja opinia, żeby ktoś sobie nie pomyślał, że coś komuś zarzucam.
Życie to krew, krew to wolność, wolność to nadzieja, nadzieja to cierpienie. Słowa we krwi, myśli we krwi, marzenia we krwi. Hunter - Nikt.

Offline GeTsoN

• Kapitan
  • Edward tez kiedys zamykal
  • Użytkownik jest na liście obserwowanychObserwowany
« Odpowiedź #8 dnia: Styczeń 17, 2010, 21:50:21 »
Nie chce spamować ale blejd ma rację co to za gra jak only admin czy sb a żadnych graczy... Jeżeli było 31slotów (30graczy bez hltv) to 6slotów dla gości. Zostaje nam 24 sloty czyli po 8graczy dla adminów,sb i graczy tylko moich uwag.

Offline Szczurek

• Kapral
  • **
« Odpowiedź #9 dnia: Styczeń 17, 2010, 21:51:05 »
Dodam jeszcze jeden minus.

Nie wiem czy Wesoły Mieczownik żartował czy nie, ale jego zachowanie było nieodpowiednie. Lizustwo i natręctwo w stosunku do dziewczyn przekraczały granice dobrego smaku.

Według mnie powinien zostać ustawiony do pionu przez odpowiednie osoby.
Żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce...

Tryn

• Gość
« Odpowiedź #10 dnia: Styczeń 17, 2010, 21:52:12 »
Hmmm opisałbym tak: Jedynie admini i sb mieli szanse zagrać z dziewczynami wiekszość która próbowała wejść na serwer miała bana... tylko tzw "SWOI" mogli zagrać. Jeżeli ktoś nie ma SB lub Admina nie mógł grać i to jest raczej nie fer w stosunku do graczy. Ktoś ciągle gra na owoce a nie dostał Sb bo np. za krótko jest na pokładzie to ma nie grać dla mnie to jest troszkę śmieszne. A najlepsze jest to: że osoby które grał już 1mapkę miały być "kick" a tak nie było. Ale mam nadzieje że reszta grająca pocisnęła dziewczyny ;) Takie moje zdanie...
widzialem ze ty musisz zaplakac...
po pierwsze, wooki ktory wszystko zorganizowal sam nie gral bo amx szalal i mial bana, wiec nie tylko ty, masa innych osob tez, np ja pogralem chwile na train, zmiana mapy i mam bana, to wina amx i nie z przyczyn adminow, bo tak jak thunder napisal, chcielismy zeby jak najwiecej osob zagralo.

Online Mlody wyjadacz

• Admin STEAM
  • Marszałek
  • Zenek!
« Odpowiedź #11 dnia: Styczeń 17, 2010, 21:53:45 »
Nie chce spamować ale blejd ma rację co to za gra jak only admin czy sb a żadnych graczy... Jeżeli było 31slotów (30graczy bez hltv) to 6slotów dla gości. Zostaje nam 24 sloty czyli po 8graczy dla adminów,sb i graczy tylko moich uwag.

Admini i SB to też gracze.

PS - Co do wesołego - dupe lizał i to ostro. Ale jak zauważyłem dla dziewczyn to nie przeszkadzało chyba, więc niech będzie tym dupolizusem :P

www.pajacyk.pl

STEAM: Jaga3

Offline neqs

• Starszy szeregowy
  • *
« Odpowiedź #12 dnia: Styczeń 17, 2010, 21:54:09 »
dzięki za miła atmosferę podczas gry i kulturalne zachowanie :)

Online ManiuuS

• Admin STEAM
  • Pułkownik
« Odpowiedź #13 dnia: Styczeń 17, 2010, 21:55:02 »
Trenuje jeżeli mówisz, że tylko  "swoi" mogli wejść, bo reszta miała "bana". To jak wyjaśnisz moje piętnastominutowe zmagania z owym "banem" ?

Offline Diabelko

• Pułkownik
  • Jean Pierr Dohle
« Odpowiedź #14 dnia: Styczeń 17, 2010, 21:55:07 »
Trenuje, dla Twojej informacji:
Prawdopodobnie wykorzystam pomysł Blejda, bo nie uwzględnia on zwykłych graczy. Bardzo mi się on spodobał.
Liczba rezerwowanych slotów została zmniejszona do 12, czyli doliczając od tego 8 osób zostaje 9 slotów dla graczy. Slotów było 32 z HLTV, czyli 31 dla reszty. Nie wiem skąd nagle zrobiło się slotów 30.
Nie umiem pisać poprawnie po polsku, ale to mi nie przeszkadza.

Offline BANdyta.

• Admin STEAM
  • Major
« Odpowiedź #15 dnia: Styczeń 17, 2010, 21:56:52 »
Kilka obserwacji z mojej strony jeżeli chodzi o event. Nie chcę, by ktoś to źle odebrał, to po prostu moja opinia jak ja bym to zorganizował, żeby było lepiej.

Wydrukował bym sobie 3 listy, jedna z Adminami, druga z Slotowiczami i trzecia z SB. Dajmy na to mecz jest o 20, więc koło 19:45 na serw wbili by Admini którzy mają grac w meczu i oczekiwali by wszyscy na serwie. Następnie po skończeniu mapy, na drugiej mapie na serw wbijali by Slotowicze, i na kolejną mape SB. Na serwie była by jedna osoba które pilnowała by tego, by na serwie były odpowiednie osoby. 1 mapa - admini, 2 mapa sloty, 3 mapa sb.

I na każdą z tych 3 grup wyznaczyło by się jedną osobę lidera który dostawał by hasło i dzielił się nim ze swoją grupą. Czyli po skończeniu pierwszej mapy hasło zostało by zmieniane i przekazane osobie odpowiedzialnej za Slotowiczów ta dzieliła by się nim z resztą slotowiczów i wszyscy wbili by na serwa. I tak samo by było po skończeniu drugiej mapy, hasło dostawała by osoba odpowiedzialna za SB i Stali bywalcy by wchodzili na serwa i grali. I na prawdę nie widzę problemu z tym by grac cały czas z hasłem na serwie. Jak kogoś wywali to będzie i tak znał hasło, goście też będą znac hasło.

Ja wiem, że Admini powiedzą: jak to? My admini powinniśmy grac ile chcemy, ale mi się wydaje, że powinno być po równo. To co było dziś wyglądało tak, że na serwie grały rózne osoby, slotowicze admini, sb i okazało się, że np. w pewnym momencie na serwie było 3 SB a jakiś z adminów który chciał zagrac nie mógł wbic na serwa. Rozgraniczenie graczy między 3 grupy moim zdaniem ukróciło by chaos i każdy był by zadowolony. Bo niby fakt przed meczem założenie było takie, że wpierw Admini, później sloty, później SB, a w rzeczywistości każdy widział jak było.

To tak w skrócie i ogólnie. A szczegóły można by jeszcze dopracowac. I tak jak mówie, to tylko moja opinia, żeby ktoś sobie nie pomyślał, że coś komuś zarzucam.

Woo, ale wypracowanko. Ode mnie 4+

: D
OWOCE-FFA.pl / BANdyta vol. 1: SprawdĽ to
OWOCE-FFA.pl / BANdyta vol. 2: SprawdĽ to
OWOCE-FFA.pl / BANdyta vol. 3: SprawdĽ to (NOWO?Ć)

Offline Kici_Kici_KotQ

• Starszy szeregowy
  • *
« Odpowiedź #16 dnia: Styczeń 17, 2010, 21:57:19 »
Dziękujemy za zaproszenie, było bardzo miło i kulturalnie :) czas spędzony na waszym serwerze nie został zmarnowany. Pozdrawiam wszystkich.
PS. grałyśmy cbble a nie dwa razy inferno :D

Offline aGiie

• Starszy szeregowy
  • *
« Odpowiedź #17 dnia: Styczeń 17, 2010, 21:58:05 »
nie chce mi sie czytac all, ale gg i dolaczcie do fanow facebooka!  xD

Tryn

• Gość
« Odpowiedź #18 dnia: Styczeń 17, 2010, 21:59:28 »
nie chce mi sie czytac all, ale gg i dolaczcie do fanow facebooka!  xD
hehe ok! ale pod warunkiem, ze bedziecie do nas wpadac :D

Offline Ryan

• Porucznik
« Odpowiedź #19 dnia: Styczeń 17, 2010, 22:07:11 »
No było fajnie
Jedynym minusem były amx który był dziś wyjątkowo upierdliwy :>.

Co do pomysłu blejda mam jedno "ale" ,a mianowicie jak chcesz przekazywać hasło dla danej grupy. Zakładając, że admini mają siebie w znajomych to o pozostałych grupach tego powiedzieć nie mogę. Mimo, że mam "Stałego Bywalca" to z tej grupy osób mam max. 2 osoby w znajomych. Dodatkowym faktem jest to, że wiele osób które ma SB ma także Slota.